University Career Center

Регистрација корисника

Студенти и дипломци Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици морају да се региструју преко ПРИЈАВНОГ ФОРМУЛАРА и потом да користе све услуге Универзитетског центра за развој каријере које су бесплатне за њих.


Отворени дан за студенте

У уторак 02.07.2013. године у студентском кафеу "Индекс" одржаће се отворени дан за студенте. Отворени дан је полу-дневна активност коју координише Центар за развој каријере Универзитета у Приштини у Косовској Митровици.


Дан отворених врата

Центар за развој каријере Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици, уз подршку Студентског парламента, организoвao je Дан отворених врата за новоуписане студенте Универзитета. Овом активноћу  започето је упознавање новоуписаних студената са програмом Универзитета, као и свим могућностима које им се нуде у оквиру Студентског центра у Косовској Митровици.


Курсеви енглеског језика у Универзитетском каријер центру

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће од 2. aприла 2012. године почети курсеви енглеског језика у Универзитетском центру за развој каријере, а то су:     

  • Почетни ниво енглеског језика КЕТ (Key English Test);
  • Средњи ниво енглеског језика PET (Preliminary English Test) путем којег Вам се отвара могућност да путујете, радите и студирате широм Европе;
  • Курс за професоре ТКТ (Teaching Knowledge Test). 


Дан БРУЦОША

Дан бруцоша